Ook veilingen zijn een kans op aanbiedingen!

Aanbiedingen

Voor velen van ons zijn veilingen niet direct aanbiedingen. Toch denk ik daar iets anders over, een veiling is een aanbieding waar jij wanneer jij het goed doet veel voordeel mee kan scoren. Een veiling is een aanbieding waarvan de prijs vooraf niet is vastgesteld. Jij bent het die bepaald wat jij betalen wilt en door middel van het meebieden probeer jij dat voor elkaar te krijgen. Ben jij iemand die liever zelf de touwtjes in handen heeft? Veilingen zijn in dat geval de aanbieding waar jij wat mee kan. Op mijn website is er dan ook een afdeling waar jij online veilingen gaat vinden. Onder andere de geweldige veilingen van Vakantieveilingen en Sla Je Slag ga jij daar zeker vinden.

Aanbiedingen

Hoe werkt een veiling?

Een veiling is een markt waarbij één of meer objecten worden toegewezen aan bieders aan de hand van welgedefinieerde regels. Deze regels specificeren voor elke bieder welke objecten hij wint en hoeveel hij moet betalen, afhankelijk van zijn bod en de biedingen van andere bieders. De veilingkosten zijn de kosten die worden opgeteld bij het geboden bedrag. Dit betreft bij de meeste vastgoedveilingen een vast bedrag en wordt automatisch opgeteld bij het te plaatsen bod. Een specificatie van deze kosten is altijd terug te vinden in het Kostenoverzicht bij de veiling. Een veiling is dus niet compleet gericht als soort aanbiedingen. Je hebt een paar koste die je moet bij betalen.

Wat gebeurt er als je je veiling niet betaald?

Wat gebeurt er als ik niet betaal? Als je het hoogste bod hebt uitgebracht en daarna niet gelijk betaalt, ontvang je van ons meerdere betalingsherinneringen per mail. Ook sturen we je een herinnering per SMS. Na 8 dagen blokkeren we jouw account voor verdere biedingen indien je niet betaald.