Geweldig om weg te geven: Aanstekers bedrukken bij Maxaanstekers.nl

Afgelopen maand was de jubileumeditie van onze sfeerfeesten. We hadden een locatie geregeld, net buiten het centrum van Utrecht. De muziek en de hapjes waren vlot geregeld. Als extra sfeermaker steken we altijd kaarsen aan. Die hadden we ook al in huis.

44238_44238_772360_03 copy

Aanstekers op maat

Voor deze speciale editie wilden we onze bezoekers een sfeervol kadootje aanbieden. Een bekende tipte me over maxaanstekers.nl. Hier kan je kun je aanstekers bedrukken bij maxaanstekers.nl. Dit zou natuurlijk een heel passend presentje zijn.

Volop keuze

Bij maxaanstekers.nl kun je kiezen uit allerlei soorten aanstekers: eenvoudig, luxe, doorzichtig, elektronisch, etc. Elke aansteker is bovendien in verschillende kleuren verkrijgbaar. Handig, want dan kun je de kleur afstemmen op de opdruk die erop moet komen. Hoe meer aanstekers je bestelt, hoe voordeliger de prijs.

5300_LT_90610
Snelle service

Ik heb eerst gebeld om me te laten adviseren. De offerte kreeg ik snel daarna binnen. Ik had enige haast, want het feest zou binnen twee weken plaatsvinden. Dat was geen enkel probleem, want maxaanstekers.nl werkt snel! Ook prettig is de gratis drukproef die je krijgt voordat de productie van start gaat. Zo kun je kijken hoe jouw opdruk uitpakt op de aansteker van je keuze.

Enthousiaste reacties

Een week later had ik 400 luxe paarse aanstekers in huis met ons beeldmerk erop: de herkenbare goudkleurige vlam. Onze bezoekers waren enthousiast over de aanstekers. Ze zien er mooi uit en zijn van goede kwaliteit. Dit draagt absoluut bij aan ons imago als sfeermakers. Ik ben zeer te spreken over de service en de snelheid van maxaanstekers.nl.
49400_45259_10_LT90700_N0001