In deze tijd is een rijles Nijmegen een goed cadeau

WesseldijkIk heb goed nieuws! Vanaf vorige maand heb ik namelijk mijn rijbewijs B. Ik had deze namelijk nodig omdat ik sinds kort een nieuwe bijbaan heb. Hier moet ik dus een half uurtje voor rijden. Omdat het bedrijf nog al afgelegen ligt was reizen via openbare vervoer geen optie. Hier was ik namelijk drie keer zo lang voor onderweg. Echter omdat ik deze baan zo graag wilde hebben had ik het er dus voor over om een rijbewijs te halen. Dit had ik gedaan via rijschool Wesseldijk. Ik ben benieuwd of jullie deze naam ook kennen? Indien je hier ook lessen hebt gevolgd ben ik benieuwd naar jullie mening? Die van mij is namelijk erg positief. Dit niet alleen door de goedkope prijzen maar ook door de kwaliteit van de lessen.

Ik ben bij deze verkeersschool gekomen doordat ik ging zoeken op: ” goedkope rijles Nijmegen“. Dit omdat degene die ook rijlessen hebben genomen weten hoe duur de prijzen hiervan zijn. Vandaar dat ik dus naar een goedkope optie zocht.
Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik het volgende zag via verkeersschoolwesseldijk.nl, pakket 20 lessen:

  • 20 lessen á 60 minuten
  • praktijkexamen
  • Evt herexamen
  • € 1149,-

rijles Nijmegen

Ik had helaas dus een herexamen nodig

contact wesseldijkHelaas had ik er dus twee keer voor nodig om mijn praktijkexamen te halen. Gelukkig zat dit dus in het pakket van Wesseldijk. De eerste keer was ik blijkbaar te zenuwachtig en had ik ook een ingreep. Dit resulteert vaak in het feit dat je het opnieuw moet doen. Uiteindelijk heb ik wel alles gehaald, dit mede dankzij deze rijschool. Dus als jij op zoek bent naar rijles Nijmegen, adviseer ik je het zeker bij hun te doen.