Elektrische bakfiets

Bent u opzoek naar een bakfiets en wilt u niet te hard trappen? Dan is de elektrische bakfiets van Dolly-bakfiets de fiets voor u.
Een Elektrische bakfiets is een kwalitatief en uniek product. De E-Dolly is een lichtgewicht fiets van Nederlandse kwaliteit.  De E-dolly is uitgerust met een krachtige cargo motor voorzien van een luxe 450Wh accu. Door deze krachtige en unieke bakfiets fiets je gemakkelijk tijdens volle wind en wend je je opvallend en soepel door het drukke stadsverkeer.

Wendbare elektrische bakfiets 

De bakfiets is zeer eenvoudig te berijden. Het nemen van bochten is ook zeer gemakkelijk door de wendbare E-dolly. De bakfiets is uitgerust met een zeer sterke cargo motor. Nog is de fiets zeer licht door het gebruik van kunststof en high-end componenten.

Veiligheid is de eerste prioriteit van Dolly-bakfiets. De bakfiets is dan ook dubbelwandig. De dubbele wand werkt dan ook net als een bumper wat de veiligheid van de passagiers gegarandeerd. Ondanks al deze opties is de bakfiets mooi gevormd en heeft mooie brede randen.
De E-dolly heeft ook een hip design en valt daarom ook mooi op. Ook is de bakfiets duurzaam dankzij de hoogwaardige componenten en de materialen.
De kunstof bak is ook duurzaam omdat de bak volledig recyclebaar is. 
U kan uw eigen bakfiets geheel zelf samenstellen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie klik dan hier.