Puch Damesfietsen, een elektrische Puch fiets kopen

Iedereen kent het merk Puch, uiteraard vooral van de enorm populaire brommers uit de jaren zeventig en tachtig. Ondertussen is er veel veranderd op de weg, compacte bromfietsen hebben plaatsgemaakt voor elektrische fietsen ofwel eBikes. De nieuwe lijn Puch damesfietsen zijn helemaal van deze tijd, met hetzelfde oog voor kwaliteit als vroeger. Een Puch fiets kopen gaat ook op de moderne wijze; via de webshop! Bij Fast & Furious hebben ze een grote selectie aan eBikes voor dames, laten we de opties van Puch damesfietsen eens wat nader bekijken.

Puch fiets kopen

Het begon in 1899 met de eerste generatie Puch fietsen, nog lang voor de iconische Puch Maxi op de markt verscheen. Er is nu een nieuwe Puch Maxi eBike, een unisex model voor zowel dames als heren. Daarnaast zijn er ook een aantal prachtige Puch damesfietsen gelanceerd met namen die geïnspireerd zijn op muziekstijlen. Welke Puch fiets kopen? Hier zijn de voornaamste kenmerken per model:

Puch Damesfietsen

Puch damesfietsen

Hieronder staan diverse populaire Puch damesfietsen die je direct kunt bestellen bij Fast & Furious. Van sommige modellen zijn ook nog luxere versies beschikbaar. Via de webshop kun je alle kenmerken en specificaties bekijken, en als je nog vragen hebt neem je gewoon contact op met de helpdesk.

E-Ambient Lady

Een luxe elektrische fiets met een budget prijskaartje, dat geldt voor de E-Ambient Lady uitvoering. Met een trapondersteuning in 9 standen rijd je altijd comfortabel, de motor is in het voorwiel geplaatst. De naaf is voorzien van 7 versnellingen. De luxe kleurstellingen zijn perfect gekozen, zo rijd je in stijl door de stad en in de vrije natuur.

E-Ballad Lady

Dit is een luxe eBike waar je geen cent teveel voor betaalt! De lage instap en het hoge zadel maakt dit een zeer fijne elektrische fiets om mee te rijden. De motor is in het midden van de e Bike verwerkt wat je een fantastische assistentie geeft bij het trappen. Het maakt niet uit of je bergop moet fietsen of tegen de wind in, met deze Puch damesfietsen rijd je altijd en overal zonder enige moeite!

E-Beat Lady

Wil je een Puch fiets kopen met een robuuste uitstraling? Dan is de E-Beat Lady echt een prachtige e-Bike voor jou! Het frame is robuust en heeft alle kenmerken die we kennen van transportfietsen. Toch is er goed nagedacht over het comfort met een motor in het voorwiel, 7 versnellingen, 9 standen trapondersteuning en een krachtige motor in het voorwiel.

E-Dance Lady

Ook Puch damesfietsen staan zeker hun mannetje. De E-Dance Lady heeft een E-going motor in het voorwiel gebouwd voor een heerlijke trapondersteuning, Het design is erg mooi om te zien, je kunt kiezen uit drie verschillende soorten accu. De kettingkast is gesloten wat dit tot een zeer onderhoudsvriendelijke eBike maakt.

Elektrische Puch fiets kopen

Nog meer keuze? Een Puch fiets kopen is kiezen voor maatwerk oplossingen met een grote collectie modellen als de E-Drum Lady, E-Lounge Lady, E-Rythm Lady, E-Symphony Lady en E-Techno Lady met elk hun eigen sterke punten. Op Puch damesfietsen kun je vertrouwen, met die klassieke kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.